Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Onsdag 15 december kl 07:45-09:00

07:45-08:15 Mingel
08:15-09:00 Föreläsning

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom. Länk mailas till anmälda deltagare innan sändningen.

Kostnadsfritt för medlem i StyrelseAkademien. Icke medlem betalar 100 kr via swish vid anmälan. Ange ditt namn i betalningen.

Swishnummer: 123 364 45 31

Anmäl dig här!

Förening

Webbinarium: Kan ”skuggstyrelse” vara en ingång till ett aktivt värdeskapande styrelsearbete?

Du som erfaren entreprenör minns säkert tiden i startgroparna och de utmaningar det innebar. Kanske saknar du känslan som följer med att utveckla ett bolag med potential att göra skillnad, förändra beteenden och kanske en hel marknad. Eller får du en kick av att se nya förmågor pusha gränserna och utmana det givna i din bransch.

Vad innebär egentligen konceptet skuggstyrelse? Vad kan du bidra med och hur kan du gå tillväga för att hitta lämpliga bolag att arbeta med?

Magdalena Lindström guidar oss i ämnet och vi får möta Olle Håff som berättar om sitt engagemang i startupbolag. Du får även konkreta tips på hur du ökar dina chanser till uppdrag.

Föreläsare: Magdalena Lindström, Uminova Innovation och Olle Håff, styrelsearbetare

Program:
07:45-08:15 digitalt frukostmingel
08:15-09:00 föreläsning


StyrelseAkademien sprider strategisk kunskap om fördelarna med ett aktivt styrelsearbete som medför dels mindre risker för företaget och ledamöterna, dels lönsammare och mer värdefulla företag.

Nationella partners: