Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns i hela Norrbotten, Västerbotten och norra Västernorrland och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

News

Compodium förstärkte sin styrelse med extern kompetens

Compodium International AB tog hjälp av StyrelseAkademiens annonseringstjänst för att hitta extern kompetens till bolagets styrelse. Vi kontaktade bolagets grundare Bengt Grahn för att få höra hur det gått med rekryteringen. Läs artikeln här!

News

Guldklubban 2021 - kandidaterna är klara

Efter ett noggrant arbete har vi nu valt ut fyra kandidater från vårt område Norr som vi vill lyfta fram till utmärkelsen Guldklubban 2021 – en utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Vilka de fyra kandidaterna är kommer att avslöjas på ett livesänt nomineringsevent den 10 november.

Evenemang

Webbinarium: Satsa eller Safea – att leda rätt i tillväxt

Att vara i tillväxtfas är fantastiskt, och supertufft. Hur driver man tillväxt medan man samtidigt bygger en långsiktigt stabil och effektiv organisation? Vi lyfter vanliga hinder som styrelse, ägare och VD ställs inför och hur man kan tänka för att ta sig runt. Välkommen till ett webbinarium om att förbereda och plocka fram det bästa ur människor och organisationer när det verkligen behövs!

Evenemang

Webbinarium: Det viktiga ordförandeskapet

Hur ser ett riktigt bra ordförandeskap ut? Varmt välkommen till ett panelsamtal där fyra av norra Sveriges främsta ordföranden pratar om sina ordförandeskap och delar med sig av sina erfarenheter och bästa råd. De fyra som utgör panelen är de kandidater som nomineras från Norr till Guldklubban 2021 – en utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Vilka dessa är kommer att tillkännages i början av webbinariet.

Evenemang

Webbinarium: Vilka skattenyheter påverkar mig?

Välkommen till en genomgång av höstens skattenyheter. Passet innehåller allt från stödpaket, nyheter i budgetpropositionen, nya domar och annat matnyttigt.

Evenemang

Webbinarium: Kan ”skuggstyrelse” vara en ingång till ett aktivt värdeskapande styrelsearbete?

Vad innebär egentligen konceptet skuggstyrelse? Vad kan du bidra med och hur kan du gå tillväga för att hitta lämpliga bolag att arbeta med? Magdalena Lindström guidar oss i ämnet och vi får möta Olle Håff som berättar om sitt engagemang i startupbolag. Du får även konkreta tips på hur du ökar dina chanser till uppdrag.

Julhälsning från ordförande

Vår ordförande Olof Degerfeldt summerar 2020 och blickar fram emot 2021 i ett brev till alla våra medlemmar.

Evenemang

Följ hyllandet av kandidater till Guldklubban 2020 digitalt

Välkommen att digitalt via länk följa hyllandet av vår regions kandidater till Guldklubban 2020.

Utbildning

Utbildningar 2021

Vi fortsätter erbjuder utbildningar online under hela 2021 för att du ska få möjligheten att utveckla dig och ditt bolag på ett säkert sätt. Se vårt aktuella utbud här!

Evenemang

Webbinarium 13 november: Krishantering – vad vi lärde oss av den tragiska flygolyckan i Umeå 2019

Johan Hellström, Major Swedish Armed Forces och Chefinstruktör på Umeå Fallskärmsklubb föreläser om krishantering och vad vi lärde vi oss av den tragiska flygolyckan i Umeå 2019.

Evenemang

Webbinarium 8 december: Glöm inte företagskulturen!

Maria Ekberg Brännström, vd Sara Kulturhus, delar med sig av sina erfarenheter och ger tips på vad en styrelse bör tänka på för att jobba än mer strategiskt och framåt syftande för att möta framtidens utmaningar… Mod och möjligheter.

Evenemang

Webbinarium: Hållbart företagande och styrelsens roll

Välkommen till ett viktigt frukostwebbinarium med Esam om hur styrelsen och ledning kan hantera klimat- och hållbarhetsutmaningarna på ett affärsmässigt och framgångsrikt sätt. 1 september

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan av Vägledning till god styrelsesed har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

Nyheter

Nyhet! Utbildning i hybridformat: Styrelseledamot i noterade bolag

Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Vår utbildning motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Nyheter

Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv - 21 oktober

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att arbeta med bolagets långsiktiga tillväxt. Under en heldag får du lära dig hur styrelsen kan arbeta med det strategiska arbetet och möta framtiden på ett framgångsrikt sätt.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: