Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Inbjudan till Företagsledare och Ägare:

Hur ser din styrelse ut?

 

Vill du vara med och förändra framtidens företag till det bättre?

Av tio VD:ar, styrelseordförande och styrelseledamöter i Halmstad är det färre än två kvinnor på dessa ledande positioner. Gång på gång, helt utan bullshit, har det bevisats av Deloitte, Boston Consulting Group (BCG) och Credit Suisse att jämställda företag gör högre vinst, minskad risk för konkurs, högre lönsamhet och kundnöjdhet. Nu vill vi på HighFive boosta unga kvinnor att vara en del av förändringen. Att låta framtidens bolag göra om och göra rätt. Tillsammans med studenter, näringsliv och offentlig sektor skall långsiktiga förändringar skapas!

Därför kickar HighFive nu igång en ny del i Jämställdhetsmatchen där unga kvinnliga studenter vid Högskolan i Halmstad kopplas samman med framtidens företag - kanske ditt?

Vi vill med denna satsning nå ut till fler engagerade och drivna företag som vill vara med och förändra Halmstad. Är ni med? 
Läs mer och skicka in intresseanmälan till    https://h5halmstad.se/jamstalldhetsmatchen/

 

 

Nationella partners: